Funtex

Alsidighed er nøgleordet!

Og professionalisme til fingerspidserne!

René Schmidt er orkestrets kapelmester. Han har et samarbejde med forskellige musikere i forskellige aldersklasser - bl.a. fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, så orkestret kan sammensættes efter behov og ønsker.

Det har altid været en ambition hos FUNTEX at få lejlighed til at optræde med et bredt repertoire til firmafester og andre af livets fester, men FUNTEX spiller også receptioner.

Under middagen underholder pianisten/guitaristen, som spiller højdepunkter fra populærmusikken i form af evergreens fra musicals, film og revyer. Alt sammen musik med vibrationer og klasse, der ikke blot skaber en hyggelig og festlig atmosfære, men som også danner rammen om et repertoire, hvor pianisten/guitaristen inviterer gæsterne på en musikalsk rejse til mange forskellige steder og stemninger. Her er tale om meget mere end "blot" dinér-musik; her er tale om en totaloplevelse

Endvidere kan de mest efterspurgte stykker for den akustiske spanske guitar blive spillet (også som guitarduo), såfremt det ønkes - dette har en "elegant effekt" som er meget velegnet til receptioner o.lign.. Som yderligere variationsmulighed kan klaveret akkompagnere guitarspillet.

Og selvfølgelig vil der blive akkompagneret til alle festsangene, såfremt dette ønskes!

Til dansen lægger FUNTEX stor vægt på kontakten til gæsterne og gør alt hvad de kan for at skabe en uforglemmelig fest. Repertoiret består af udsøgte dansehits fra 50´erne op til nutiden. Belysningen, som er en vigtig del af musik - og festoplevelsen, ændres, således at lokalet med et trylleslag bliver forvandlet til et eksklusivt dansested. Udover et højt kvalitetsniveau er en humoristisk og personlig optræden en naturlig del af orkestret, men naturligvis med stor respekt for, hvorledes kunden ønsker arrangementet skal forløbe.

FUNTEX kan optræde som solo, duo, trio eller kvartet.

Ønsker kunden et skræddersyet musikalsk indslag i f.eks. en kirke, kan dette også klares, da orkestret har et samarbejde med forskellige musikere og sangere.

Kort sagt: FUNTEX er et orkester med et utroligt bredt repertoire, der dækker hele festforløbet fra start til slut.

Priskategori: B/C

tilbage tilbage