Hvem er du?

Der findes et hav af talentfulde kunstnere i Danmark, som ufortjent er blevet lidt overset, og som derfor kan have svært ved at få engagementer og få et gennembrud. Måske er du også en af disse talentfulde kunstnere? Det problem vil vi gerne hjælpe dig af med!

2P Produktion kan tilbyde at lancere dig på vores website med billede og kort beskrivelse i KUNSTNERFOYEREN.

Så er der alle de administrative opgaver, som er besværlige, tidskrævende og som forudsætter, at man sætter sig ind i ca. en million regler, har et stort netværk, hele tiden følger op på henvendelser o.s.v. Dette problem vil vi også gerne hjælpe dig af med! 2P Produktion hjemmeside holder dig ajour med denne vigtige information.

Hvordan får du engagementer "ude i den virkelige verden"?  2P Produktion kontaktes ofte af private personer, firmaer, kroer o.lign. med forespørgsel om egnede orkestre, solister m.v. I det omfang vi kan  formidle "et job", står vi for booking heraf.

Se provision og øvrige betingelser
 
Markedsføring er essentiel, det ved alle - uden en målrettet strategi kommer man ingen vegne!  2P Produktion kan tilbyde dig assistance til markedsføring i de skrevne  og elektroniske medier. Vi står for orientering til pressen i form af nyhedsbreve, pressemeddelelser og pressemøder m.v.