indlæser siden...

MC Hansen med band

(som trio eller kvintet)

MC Hansen er aktuel med sin debutplade "Bogrough Junction" med 9 blues- country- og folksange om livet i byen af samme navn. MC Hansen er sangskriver, guitarist, booker og pladeselskabsejer og har siden 2001 været frontmand i sit eget orkester. MC Hansen og hans orkester har hidtil sprængt sig vej til festivaler og klubber i Frankrig, Sverige og Danmark med musik præget af MC Hansens forkærlighed for folk, country og blues og tekster om skæve eksistenser, randområder og udlængsel.

Et møde med MC Hansen Band er et møde med original blues- og country musik. MC Hansens sange er musikalske fortællinger om skæve eksistenser og fordrejede selvopfattelser, der er nemlig tale om et musikalsk og lyrisk univers, hvor det næsten er som at stå midt i en god film! Følsom og swingende blues/country så man føler sig hensat til USA. Stilen er gennemført. Ægte charmerende og medrivende!

Referencer:
Copenhagen Bluesfestival 2002- 2003- 2004, Copenhagen jazzfestival 2002- 2003- 2004, Malmöfestivalen 2004, Malmö/Copenhagen Bluesconnexion, Musikklubben på Jamesons Pub i Göteborg, Mojo blues bar, Slagelse Musikhus, Café Bartof, Mønske Biorytmer i Stege, Nord-Als Musikfestival 2002, Musikhuset Elværket i Holbæk, Forbrændingen i Albertslund, Café Blågårds Apotek i Kbh., Café Mocca i Præstø, Stenbohus i Ribe, Long John Pub i Kbh., Det Bruunske Pakhus i Fredericia m.fl.

Priskategori (som KVINTET): B eller C (afhængig af varighed og geografisk beliggenhed)

tilbage tilbage